Identitet, UI/UX.

Eiendomsmeg – forbinnelsen eiendom og folk.

Eiendomsmeg er en informasjonskanal som jobber for å styrke informasjon til kjøp og salg av eiendom, åpent og lett tilgjengelig. Hovedoppgaven til eiendomsmeg.no er å guide deg gjennom en jungel av informasjon. Her kan du få svar på det du lurer på og stille de spørsmålene du ikke tør å stille eiendomsmegleren - må man i banken før man går på visning.
          Eiendomsmeg er til for å  å gi strategiske råd og anbefalinger om hvordan du som førstegangskjøper eller førstegangs-selger kan få best mulig pris 
          Den visuelle identiteten har basis i idéen av å bli guidet gjennom boligmarkedet. Dette er støttet opp av illustrasjoner som jeg har tegner med hensikten om å skape et univers som guider deg i riktig retning. 
           g i logoen symboliserer en guide, g i logoen er trukket ut med noe som kan symbolisere en caps og i bunnen ser man foten. Logoen er ellers enkel og rett frem typografisk. 
Fargene i paletten er laget for å skille seg ut i fra de eksisterende eiendomsmeglerne og skape et fresht og modernisert uttrykk.

– Forbindelsen mellom
folk og eiendom.